ROYAL TOKYO SUSHI BAR BORSBEEK

ROYAL TOKYO SUSHI BAR BORSBEEK Royal Tokyo Sushi Bar Borsbeek

order food online

Recentreview


4 stars out of 49 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Royal Tokyo Sushi Bar Borsbeek. Want to know more? Find out more.

21 May 2022 at 18:07 Wachten op sushi duurde super lang… nog nooit zo lang gewacht
16 May 2022 at 16:11 Ik heb vandaag 3de keer bestelt,en het is me tegen gevallen.die andere 2 keren was het eten lekker dit keer kip gekregen die nieteens krokant is en tai van binnen.was een vaste klant voor kort duur.
15 May 2022 at 22:42 Ik had bij mijn bestelling de opmerking geplaatst dat ik allergisch ben voor tonijn. Met de vraag om deze dus weg te laten uit de sushiboot. Dit was niet het geval. De overige sushi smaakte best goed.
25 Apr 2022 at 9:00 De sushi was best lekker, maar de bezorging heeft meer dan 2 uur geduurd
23 Apr 2022 at 9:57 Zeer lekker en ruime porties.
3 Apr 2022 at 21:08 Zeer lekkere sushi!
26 Mar 2022 at 19:12 Aardbeien vinden we niet zo lekker bij zalm in enkele sushi. Voor de rest superlekker!
21 Mar 2022 at 7:38 Superlekkere sushi en vriendelijke bezorger. Wij bestellen zeker opnieuw!
12 Mar 2022 at 22:01 Prima poke bows gegeten!
11 Mar 2022 at 3:43 Was zeer lekker en verzorgd. Een aanrader.
20 Feb 2022 at 20:42 De sushi was heel lekker. Jammer dat de veggie gerechten niet apart lagen. De bezorgtijd duurde heel lang. Klopte niet met de timing op takeaway.com